Beoordelingen van Maggie Blue Alphen aan den Rijn

Recente recensies van Maggie Blue Alphen aan den Rijn

5 sterren na 97 reviews

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zondermeer heerlijk! Er zat wel heel veel plastic bij deze maaltijd omdat alles apart verpakt was. Dat kan beter. opwarminstructies klopten niet altijd met de verpakking van eten.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend eten! We hebben genoten! :-)

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Ik ben geen keukenprinses maar het was allemaal heel eenvoudig klaar te maken. Voor herhaling vatbaar! 👍🏻

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Het thuis afmaken is natuurlijk niet ideaal (je zit liever in een restaurant) maar hierdoor is het wel ben lekkerder dan een andere gewone afhaalmaaltijd!! Gaan we zeker nog eens doen!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten van de heerlijke hapjes met mooie smaken in het streetfood menu! Voor herhaling vatbaar

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten van de heerlijke hapjes met mooie smaken in het streetfood menu! Voor herhaling vatbaar

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu drie een box besteld: gourmet, valentijn shared diner en de bao buns. Positief verrast over de kwaliteit en de smaken, super leuke concepten ook, echt even anders dan anders. Wel bij 2 bezorgingen missende producten, maar wel weer goed opgelost. Nu hopen op weer een nieuwe box/menu binnenkort :-)

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was krakend vers, duidelijke uitleg. (Boa’s en streedfood box) Lekker gegeten. Wat ik me bij de boa buns afvraag is waarom ze gekleurd zijn en waarom jullie niet de kleine witte boa buns ( sandwich buns) gebruiken. Voor mij persoonlijk ziet dat er aantrekkelijker. Nog een klein ding: we hadden aangegeven het eten op te halen maar het werd bezorgd..

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben genoten van de box, heel goed georganiseerd. en ook prima dat ze contact met ons hadden opgenomen toen ik maar voor 1 persoon had besteld....dit had ik niet goed gedaan.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was zelf erg lekker en gevarieerd, de levering en contact daarin tegen erg moeizaam en onhandig ik kreeg een bevestiging mail waarin stond dat ik het kon ophalen tussen 15-17u maar had gedrukt op bezorgen. Een dag hiervoor ben ik gestart met mailen en bellen waarop niet gereageerd werd en ik dus uiteindelijk de status van de bestelling niet wist. Ik ben deze toen lopend gaan halen en ook hier wisten ze niet meteen wat er aan de hand was waarop niemand mij goed kon vertellen wat er mis was gegaan.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was de eerste en laatste keer dat ik bij u bestel; u kunt wel wat duidelijker zijn bij de bestelling op wat voor manier je de boel moet combineren en opwarmen. Het leek wel een zoekplaatje ondanks dat er een beschrijving bij zat. Ik ben 30 min bezig geweest! Voor mij is eten bezorgen gemak! De kwaliteit was goed.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Originele en lekkere maaltijd, prima

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden shared dinging van Maggie Blue! Het werd bezorgd op het aangegeven tijdsblok. Er zat een instructie bij hoe je het eten thuis moest voorbereiden. Heel duidelijk en makkelijk! En het eten was onwijs lekker!!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat een heerlijke maaltijd! Groot compliment voor de fantastische smaken en de heldere instructie. Top gedaan!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend knap dat alles zo vers en smaakvol is. Meer dan genoten

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Korting gekregen na een fout die gemaakt was. Waren we erg blij mee. Dus vanavond enthousiast besteld. Tot we begonnen aan het toetje.... lange vieze haar erin.. ik weet het niet meer hoor Maggie Blue..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en precies op tijd geleverd

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Yummy in my tummy 😀👍🏻

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker gegeten! Bezorger was er stipt om 18:30.... kortom super!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben echt heerlijk gegeten!

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed op tijd bezorgd, 'service with a smile'; de XXL burger is echt XXL, en lekker, de kipsaté was ook prima. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd ontvangen warm en lekker gegeten met me kids. Thnx team Maggi Blue

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eend was iets te ver doorgebakken en de rest prima.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst een bestelling gedaan, waren blij verrast met het eten. Het was goed warm en smaakte super lekker! Wij bestellen zeker nog een keer bij jullie

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas een beetje een tegenvaller. Lang niet zo lekker als in het restaurant zelf. Boa buns waren 2x zo klein als dat je in het restaurant krijgt. Alleen de boa bun Peking eend was echt lekker. Boa bun char sui, is geen aanrader. Dit was gwn ontbijtspek met een kruidensaus erop. Hopelijk kan het restaurant snel weer open, dan kom ik zeker weer langs voor mijn favoriete boa bun pecking eend! #steundehoreca

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker, maar helaas wel koud.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had besteld online, maar het eten is nooit gekomen. Ook heb ik meerdere malen geprobeerd om contact op te nemen. Maar geen gehoor. Graag verneem ik reactie van Maggie Blue.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal niet lekker. Wel normale prijs vragen.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk gegeten. We vonden alleen de hoeveelheid wat aan de krappe kant.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bedankt weer team MB

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling, en bezorging gingen heel makkelijk en vlot. Het eten was heerlijk en goed verzorgd.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten! Originele kaart. Tip: neem de buikspek en eendenborstfilet buns... gruwelijk. Patatje erbij was ook lekker en crunchy. 10 out of 10

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Eten was goed warm en smaakte heerlijk!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit van het eten. Net of je gewoon in het restaurant zit

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, bedankt!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Team Maggi Blue Het was weer heerlijk. We hebben gesmuld. Tot een volgende keer. 😋

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goede presentatie & netjes op tijd bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar!!!

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snellere bezorging dan in de eerste instantie gecommuniceerd, dus dat was een fijne verrassing. Wij hadden beide stampotten, heerlijk! Prima porties.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijke warme maaltijd en keurige bezorging!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en alles keurig op tijd geleverd! Echt een aanrader!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!!!!! en toch nog een beetje uit eten met vrienden ......maar dan thuis😃 we hadden van alles wat besteld en het was voor ons meer dan genoeg .

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten en ales tot In de puntjes geregeld 👍👍 ga zo door

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onwijs lekker gegeten!! Bedankt weer :)

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas zout over de patat terwijl ik zonder gevraagd had.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keuze uit 2 verschillende ipv 2 dezelfde broodjes?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten! Absoluut een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! Onze dochter zei: mam, je hebt een restaurant gemaakt! Zo mooi zag het eten er dus uit! Zeker voor herhaling vatbaar. Dank!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalig eten, keurig op tijd geleverd. Persoonlijk zou ik het prettig vinden als er meer keuze op de kaart zou zijn voor vegetariers maar wat er op staat is super lekker.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bakjes van de sushi waren te groot waardoor de sushi-inhoud geheel door elkaar lag waarschijnlijk door de rit van de bezorger. Verder op de menukaart is het moeilijk kiezen over hoeveel je nu per persoon moet bestellen. Niet geheel duidelijk.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd geleverd, was top! Meer dan genoeg en heel smaakvol.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten gisteren. Dank jullie wel.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere gerechten. Goed warm bij bezorging thuis.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging netjes op tijd. Echter 1 van de 3 taco’s leeg en verder de inhoud van de bakjes door elkaar geschud waardoor alle gerechtjes uit elkaar/door elkaar waren gevallen. Smaak was verder oké.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker warm top thuis oplossing

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! We hebben echt heerlijk genoten. We hadden liever bij maggie zelf gegeten, maar dit was goed alternatief. De bezorging was overigens ook perfect op tijd.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker 😋

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel en heerlijk gegeten. Fijn mensen bedankt weer 😃

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten van de heerlijke gerechten. Bezorgingstijd was razendsnel! Overigens was de medewerker erg vriendelijk. Ik zou iedereen dit aanraden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! En super snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Godhemelentandjes lekker gegeten

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging en het eten was heerlijk!

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kids hebben gesmuld was meer dan genoeg. Ook het toetje maar de pasta truffel mocht iets meer zijn. Verder goed gegeten.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestellen was eenvoudig en duidelijk - Het eten werd op de gevraagde tijd bezorgd - En het belangrijkste HET ETEN WAS FANTASTISCH en ruim voldoende

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd en heerlijk gegeten! De pasta met truffelsaus is een aanrader!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker. Samen met Marije vooral genoten van de Iberico Ribs. Meer van dat aub! Ook knappe bezorger! Succes de komende tijd jongens en meiden! Zet hem op!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorg en heerlijk gegeten! 🙏

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gister Maggie blue laten bezorgen met 4 personen. Ook thuis erg genoten van het nieuwe streetfood shared dining concept. Prijs kwaliteit is top. Van de bekende bao buns, iberico ribs tot mosquito fries we hebben weer heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten en optijd bezorgd, echt helemaal super! Ga zeker vaker bestellen zolang de horeca dicht moet blijven!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super heerlijk gegeten! 😍

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vonden de porties wat klein. Maar het was wel erg lekker, vooral de Mexicaanse maissoep. Fijn dat er ook vegan te bestellen is, mag wat ons betreft nog veel meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en top bezorging. Mooi op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was warm en echt heel lekker! Patatjes waren de lekkerste die ik ooit heb laten bezorgen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk shared dining gegeten! Warm, goede portie en op tijd!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sate en friet was heerlijk. Helaas was de hamburger zonder kaas en dat hadden we niet zo besteld dat was jammer. Hij smaakte goed ondanks dat de hamburger niet heel warm was. Onze bestelling was 20 minuten te vroeg op zich geen probleem maar we waren echt net thuis.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! De XXL burger was ook echt XXL, hij was niet alleen groot, maar smaakte ook nog eens erg goed. Een nadeel, hij ging niet op ;)

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, lekker , warm en binnen gestelde tijd bezorgd! Zeker moeite waard.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goed warm en op een mooie bakfiets bezorgd van Gekvanfietsen! 👍

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten, meer dan verwacht. Netjes bezorgd op de afgesproken tijd ook. Heel fijn om zo toch te genieten van de gerechten van ons favoriete restaurant!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je krijgt echt alles zoals het wordt omschreven, voor een goede prijs.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Bijzonder heerlijke gerechten 😉

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk !!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating